top of page

MALLNITZER
BERGADVENT

Kerst versiering

Advent in Mallnitz 

Bergadvent in Mallnitz is een uniek evenement waarbij we de adventstijd vieren in de prachtige natuurlijke omgeving van de bergen.

Tijdens ons evenement bieden we diverse activiteiten aan zoals wandelingen langs een betoverende route, mooie plekjes in de natuur, workshops en nog veel meer. Het doel van de Mallnitzer Bergadvent is om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en tot rust te komen in de serene omgeving van de bergen.

Wil jij ook de adventstijd op een bijzondere manier beleven? Schrijf je dan snel in voor Bergadvent en laat je verrassen door de magie van de bergen tijdens deze speciale periode van het jaar. We hopen je snel te verwelkomen in Mallnitz.

Vakantie seizoen

Mallnitzer Advent route

De Mallnitzer Bergadvent is een unieke beleving in het National Park Hohetauern. De bergadvent route brengt je langs mooie verlichte paden met gezellige hutjes, waar eten drinken wordt verkocht. 

Tevens is het voor de kinderen mogelijk om een speciale route af te leggen, waarbij een uitdagende opdracht om een schat te zoeken kan worden uitgevoerd. 

 

Ontdek wat Mallnitz in deze bijzondere tijd te bieden heeft voor jong en oud.  

Lichte spoorweg

Advent reizen

Omdat Mallnitz lid is van het Alpine Pearls Netwerk, raden we aan om te reizen met rein of bus wanneer dit mogelijk is. Mallnitz heeft een eigen station (Mallnitz-Obervellach Bahnhof).
 

Vanaf het station Mallnitz start de Mallnitzer Bergadvent route, via een betoverende route langs de rivier naar het dorp. 


Daarom heeft Mallnitz uitstekende verbindingen van en naar diverse steden, o.a. Utrecht, Salzburg en München. Maar ook naar landen zoals Nederland, Slovenië en Italië. Voor actuele reisinformatie raadpleeg de diverse websites:
OBB -DB -Thetrainline -NSinternational 

Warme chocolademelk drinken

Boek je Bergadvent  
ontmoet - ontdek - ontspan

ls het buiten kouder wordt, de dagen korter worden en de winter het landschap langzaam in een winterse witte deken hult, dan begint de mooiste tijd van het jaar - Advent.

In het Mallnitzer Bergadvent in het Nationalpark Hohe Tauern kun je niet alleen een sfeervol adventspad verwachten, maar ook een kleurrijk kinderprogramma.

Boek je overnachting bij Mallnbach Apartments en geniet van de Mallnitzer Bergadvent. 

CONTACT

Tel. +43 664 514 6964

E. info@mallnbach.com
W. www.malllnbach.com

Stappitz  85
Mallnitz, Karinthië 

  • Facebook
  • Instagram

Mallnbach

Unique location in Austria in the middle of the mountains. Rest, active or a mix of both? Mallnbach apartments in Mallnitz is the right place for winter or summer holidays.

 

bottom of page